Nieuws

Heart House en Heart to heart

Inmedia heeft voor Heart House en het Heart to Heart Centrum het logo, de huisstijl, de websites en drukwerk ontworpen en gerealiseerd. Heart House is een verzamelpand waar bezoekers en bedrijven, visie en spirit, docenten en coaches samen komen. Heart to Heart is het spiritueel centrum binnen dit concept, gelegen in het centrum van het Gooi, Bussum. Meer zien? Kijk dan eens in ons uitgebreide portfolio in de volgende rubrieken: webdesignlogo ontwerp en grafisch ontwerp.

Tweetalige website voor Bacardi België

Voor Bacardi België heeft Inmedia een nieuwe tweetalige responsive website ontworpen met leeftijdsvalidatie. De website maakt gebruik van een SSL certificaat voor optimale veiligheid. Door het toepassen verschillende gebruikersrollen bestaat in het CMS de mogelijkheid om delen van de website af te schermen. Zo zou iedere afdeling alleen dat deel van de website kunnen bewerken waartoe zij bevoegd zijn. Meer webdesign en links naar de websites binnen ons portfolio, klik hier!

Portal voor NBMS en HISWA

Inmedia heeft voor de NBMS en HISWA jachtmakelaars een portal website en het logo met de huisstijl ontworpen. Het is een responsive portal, met de naam NLyachts, voor het totale aanbod van zo’n zestig jachtmakelaars met ongeveer 5000 jachten.

Portal voor IBD centrum van het AMC

Voor het IBD centrum van het AMC in Amsterdam heeft Inmedia een nieuwe responsive portal website vormgegeven en gerealiseerd. Ook de 3 achterliggende websites, deels tweetalig, zijn door Inmedia vormgegeven en gerealiseerd met een CMS met verschillende gebruikersrollen voor de verschillende afdelingen.

Nieuwe responsive website Bacardi Nederland

Inmedia heeft de nieuwe corporate website voor Bacardi Nederland gerealiseerd. De website past zich helemaal aan voor smartphones, tablets en grote computerschermen, in andere woorden is voorzien van responsive design. Tevens is tegenwoordig de performance en veiligheid een belangrijk issue en de mogelijkheid om e.e.a. makkelijk bij te houden middels een CMS.

Google verlaagt de ranking tenzij…

Google verlaagt de ranking van mobiel onvriendelijke websites. Websites die de vormgeving niet aanpassen aan het device zullen dus automatisch lager in de zoekmachine resultaten terecht komen. Inmedia realiseert al jaren alleen maar RESPONSIVE websites, dus prefect voor de ranking! Wil je meer weten neem dan even contact met ons op of bekijk eerst onze recente projecten!

Portal MGM Services

Voor MGM Services heeft Inmedia een nieuwe responsive portal website vormgegeven en gerealiseerd. Het ontwerp volgt de door Inmedia ontworpen logo/huisstijl/styleguide. Ook de 4 achterliggende websites zijn deels door Inmedia vormgegeven en gerealiseerd.

Web applicatie voor Delair Vastgoedbeheer

Inmedia heeft een web applicatie ontworpen voor Delair Vastgoedbeheer. Deze module is specifiek ontwikkeld voor Vereniging van Eigenaren en ook meteen voorzien van een responsive/adaptive design. Dus van computer tot tablet en smartphone goed te bekijken en te beheren. Meer informatie